Kinga Ciesielska
Data urodzenia: 1968
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Sąsiadka Rogoża(gościnnie)
0.0 2011 "Caryca"
6.8 2011 Sąsiadka Rogoża (gościnnie)
5.6 2009 Właścicielka wypożyczalni samochodów
6.3 2008 Róża (gościnnie)
5.1 2007 Walczakowa (gościnnie)
6.5 2006 Służąca Morsztynów (gościnnie)
6.7 2005 Zofia Lesicka (gościnnie)
6.9 2004 Znajoma Gancarza (gościnnie)
7.2 2002 Monika, sprzedawczyni w sklepie osiedlowym (głos)
4.2 2000 Zalesińska, właścicielka sklepu z futrami, sąsiadka galerii Nowickiego
5.4 1998 Truda, służąca konsula

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kinga Ciesielska filmy Kinga Ciesielska najlepsze filmy Kinga Ciesielska zdjęcia Kinga Ciesielska galeria Kinga Ciesielska biografia Kinga Ciesielska nominacje Kinga Ciesielska nagrody i wyróżnienia Kinga Ciesielska filmografia Kinga Ciesielska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.