Klaudia Kąca
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Kobieta na rowerze
2.3 2009 Simona
7.2 2008 Kasjerka na stacji benzynowej (gościnnie)
3.9 2008 Ewa Świątek (gościnnie)
6.9 2004 Anka Olech (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Klaudia Kąca filmy Klaudia Kąca najlepsze filmy Klaudia Kąca zdjęcia Klaudia Kąca galeria Klaudia Kąca biografia Klaudia Kąca nominacje Klaudia Kąca nagrody i wyróżnienia Klaudia Kąca filmografia Klaudia Kąca aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.