Konrad Marszałek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sławek, mąż Barbary (gościnnie)
5.8 2010 Operator K. Mazur
3.0 2009 Ursyn
6.3 2008 Słuchacz (gościnnie)
6.5 2007 Kosa (gościnnie)
6.9 2004 Fotoreporter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Konrad Marszałek filmy Konrad Marszałek najlepsze filmy Konrad Marszałek zdjęcia Konrad Marszałek galeria Konrad Marszałek biografia Konrad Marszałek nominacje Konrad Marszałek nagrody i wyróżnienia Konrad Marszałek filmografia Konrad Marszałek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.