Konrad Rydlewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 "Śruba", chłopak "Grubej" (gościnnie)
3.8 2009 "Śruba", chłopak "Grubej" (gościnnie)
5.4 2006 "Śruba", chłopak "Grubej" (gościnnie)
6.5
Anioł stróż
Man of the House
2005 "Śruba", chłopak "Grubej" (gościnnie)
6.9 2004 "Śruba", chłopak "Grubej" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Konrad Rydlewski filmy Konrad Rydlewski najlepsze filmy Konrad Rydlewski zdjęcia Konrad Rydlewski galeria Konrad Rydlewski biografia Konrad Rydlewski nominacje Konrad Rydlewski nagrody i wyróżnienia Konrad Rydlewski filmografia Konrad Rydlewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.