Krystian Wieczorek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2010 Major Martin Halbe
5.8 2010 Major Martin Halbe
6.5 2010 Major Martin Halbe
5.5 2009 Major Martin Halbe
6.4 2009 Major Martin Halbe
4.5 2009 Major Martin Halbe
8.1 2008 Major Martin Halbe
7.2 2008 Major Martin Halbe
6.9 2004 Major Martin Halbe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krystian Wieczorek filmy Krystian Wieczorek najlepsze filmy Krystian Wieczorek zdjęcia Krystian Wieczorek galeria Krystian Wieczorek biografia Krystian Wieczorek nominacje Krystian Wieczorek nagrody i wyróżnienia Krystian Wieczorek filmografia Krystian Wieczorek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.