Krystyna Wolańska
Data urodzenia: 1946-08-15
Miejsce urodzenia: Otwock, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Pracownica hipermarketu (gościnnie)
4.7 2002 Pani Basia, służąca Majewskich (gościnnie)
5.8 2001 Wróżka Zofia (gościnnie)
5.3 1999 Matka "Melona"(gościnnie)
6.0 1995 Pomocnica kucharki (gościnnie)
6.1 1989 Dozorczyni w domu Pasikonika
6.5 1988
6.0 1987 Konferansjerka Jola
6.8 1973 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krystyna Wolańska filmy Krystyna Wolańska najlepsze filmy Krystyna Wolańska zdjęcia Krystyna Wolańska galeria Krystyna Wolańska biografia Krystyna Wolańska nominacje Krystyna Wolańska nagrody i wyróżnienia Krystyna Wolańska filmografia Krystyna Wolańska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.