Krzysztof Artur Janczar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2010 Ksiądz
7.2 2008 Adwokat (gościnnie)
7.7 2007 Borowiec Nowasza (gościnnie)
6.9 2004 Maciej Gabor (gościnnie)
7.3 2000 Pan młody
5.6 1998 Korepetytor Pytja

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Artur Janczar filmy Krzysztof Artur Janczar najlepsze filmy Krzysztof Artur Janczar zdjęcia Krzysztof Artur Janczar galeria Krzysztof Artur Janczar biografia Krzysztof Artur Janczar nominacje Krzysztof Artur Janczar nagrody i wyróżnienia Krzysztof Artur Janczar filmografia Krzysztof Artur Janczar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.