Krzysztof Bień
Data urodzenia: 1957-03-31
Miejsce urodzenia: Gniezno, Polska

Biografia:
W 1984 roku ukończył studia w PWST we Wrocławiu. Jest etatowym aktorem Teatru Polskiego w Bydgoszczy. Gościnnie występuje w Teatrze Polskim w Szczecinie.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
7.2 2010 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
5.5 2009 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
8.1 2008 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
6.3 2008 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
6.8 2007 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
4.6 2007 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
5.4 2006 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
6.7 2005 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
5.7 2004 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
6.9 2004 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
7.2 2003 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
6.8 2000 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
6.4 2000 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
6.8 1999 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Mężczyzna rozstrzelany w masowej egzekucji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Bień filmy Krzysztof Bień najlepsze filmy Krzysztof Bień zdjęcia Krzysztof Bień galeria Krzysztof Bień biografia Krzysztof Bień nominacje Krzysztof Bień nagrody i wyróżnienia Krzysztof Bień filmografia Krzysztof Bień aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.