Krzysztof Krupiński
Data urodzenia: 1958-10-24
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011
6.2
Miejskie szkodniki
Urban Vermin
2007 Zitzy (polski dubbing)
5.4 2006 Zbigniew Gzyl, narzeczony Beaty (gościnnie)
4.4 2006 Adwokat (gościnnie)
6.0 2004 Robotnik
6.9 2004 Leon Karaś (gościnnie)
7.2 2003 Bogdan Serocki (gościnnie)
6.1 2002 Kapelusznik (gościnnie)
5.8 2002 Recepcjonista w hotelu "Savoy" (gościnnie)
7.3 2001 Kelner zamieniający złote klamki
7.8 2000 Kelner
4.2 2000 Jackowski, recepcjonista w motelu "Bałtyk" (gościnnie)
7.6 1999 Krawiec Panek(gościnnie)
5.7 1999 Czesio Łojek, przewodniczący komisji przetargowej (gościnnie)
3.2
Zły pies
Bad Dog
1998 (polski dubbing)
7.2 1997
6.7 1997 Mafioso
7.4 1997 (gościnnie)
6.5 1997 Ten z KGB (gościnnie)
7.5 1995 Komisarz Kulesza (gościnnie)
5.2 1995 Taksówkarz podwożący Teklę na giełdę samochodową (gościnnie)
3.8 1994 Taksówkarz (gościnnie)
5.8 1993 Robotnik z ekipy "Stefbudu" (gościnnie)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Conny
6.4 1991
7.7 1989 Staszek Rawicz, asystent profesora Rylskiego
7.6
Żukosoczek
Beetlejuice
1989 (polski dubbing)
7.3 1989 Sypniewski, uczestnik spotkania w mieszkaniu Modrzejewskiej
7.3 1987 Krystek, służący u Kajów
7.0 1986 Szalony Roger (polski dubbing)
6.0 1985 Michał, dziennikarz "Głosu Publicznego"
6.9 1984 Szafir / Mała wydra (głos)
6.5 1984 Leszek Zając (głos)
7.1 1983 Sekretarz przewodniczącego Rady Narodowej
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Zgrywus (polski dubbing)
6.3 1980 Jurek, syn Wiktora
7.8
Dom
1980 Taksówkarz (gościnnie)
7.7
Bajki z mchu i paproci
Kremilek a Vochomurka
1970 Muchomorek (polski dubbing)
5.9 0

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Krupiński filmy Krzysztof Krupiński najlepsze filmy Krzysztof Krupiński zdjęcia Krzysztof Krupiński galeria Krzysztof Krupiński biografia Krzysztof Krupiński nominacje Krzysztof Krupiński nagrody i wyróżnienia Krzysztof Krupiński filmografia Krzysztof Krupiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.