Krzysztof Leszczyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2010 Leszczyński
6.9 2004 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 1986 (gościnnie)
6.6 1983
7.9 1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Leszczyński filmy Krzysztof Leszczyński najlepsze filmy Krzysztof Leszczyński zdjęcia Krzysztof Leszczyński galeria Krzysztof Leszczyński biografia Krzysztof Leszczyński nominacje Krzysztof Leszczyński nagrody i wyróżnienia Krzysztof Leszczyński filmografia Krzysztof Leszczyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.