Krzysztof Pyziak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.0 2011 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
5.6 2010 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
4.8 2010 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
3.2 2009 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
6.4 2009 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
8.1 2008 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
6.8 2007 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
5.8 2007 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.0 2007 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
6.9 2006 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
5.4 2006 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
6.9 2004 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.2 2003 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.2 2002 SS-Scharführer Mathias Binz, współpracownik Stocka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Pyziak filmy Krzysztof Pyziak najlepsze filmy Krzysztof Pyziak zdjęcia Krzysztof Pyziak galeria Krzysztof Pyziak biografia Krzysztof Pyziak nominacje Krzysztof Pyziak nagrody i wyróżnienia Krzysztof Pyziak filmografia Krzysztof Pyziak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.