Krzysztof Respondek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Staszek (gościnnie)
4.0 2008 Klemens Grójecki
7.9 2007 Marian Huba, komisarz z CBŚ (gościnnie)
5.4 2007 Krystian (gościnnie)
6.9 2004 Podkomisarz Łukasz Strzelecki (gościnnie)
6.9 1997 Wiewiórski, syn lokaja Stanisława(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Respondek filmy Krzysztof Respondek najlepsze filmy Krzysztof Respondek zdjęcia Krzysztof Respondek galeria Krzysztof Respondek biografia Krzysztof Respondek nominacje Krzysztof Respondek nagrody i wyróżnienia Krzysztof Respondek filmografia Krzysztof Respondek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.