Ksawery Szlenkier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Krzysztof, narzeczony Celiny
6.5 2010 Krzysztof, narzeczony Celiny
5.2 2009 Krzysztof, narzeczony Celiny
8.1 2008 Krzysztof, narzeczony Celiny
5.1 2007 Krzysztof, narzeczony Celiny
2.4 2005 Krzysztof, narzeczony Celiny
6.9 2004 Krzysztof, narzeczony Celiny
4.7 2002 Krzysztof, narzeczony Celiny

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ksawery Szlenkier filmy Ksawery Szlenkier najlepsze filmy Ksawery Szlenkier zdjęcia Ksawery Szlenkier galeria Ksawery Szlenkier biografia Ksawery Szlenkier nominacje Ksawery Szlenkier nagrody i wyróżnienia Ksawery Szlenkier filmografia Ksawery Szlenkier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.