Lech Łotocki
Data urodzenia: 1947-08-25
Miejsce urodzenia: Poznań, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Patolog (gościnnie)
7.0 2010 Profesor Witold Kozłowski, ojciec Leszka
4.8 2009 Karczmarz Gwizdak, ojciec Zuzanny
7.9 2007 Wroniewski, adwokat "Blachy" (gościnnie)
7.7 2007 Sędzia trybunału (gościnnie)
4.5 2006 Juror konkursu "Miss Kalinowa"; nie występuje w napisach (gościnnie)
2.4 2005 Adam Rogalski (gościnnie)
6.9 2004 Lekarz policyjny (gościnnie)
5.3 2002 Kapłan Jarrow (gościnnie)
4.7 2002 Stefan, przyjaciel Janusza (gościnnie)
5.8 2002 Urzędnik wydający dokumenty repatriacyjne #1 (gościnnie)
3.8 2001 Kapłan Jarrow
7.2 2001 Poseł, uczestnik uroczystości przekazania władzy Narutowiczowi
4.7 2001 Franek Mirski, były aktor, kolega Jerzego Pawelczyka z czasów licealnych
5.6 2000 Proboszcz
7.6 1999 Nauczyciel
6.5 1999 Reżyser filmu "Monstrum"
3.6 1999 Doktor Jan Zalewski, inspektor z Izby Lekarskiej, ojciec Czarka (gośc
7.0 1998 Detektyw (gościnnie)
10.0 1998 Józef Ignacy Kraszewski
7.4 1997 Juror(gościnnie)
5.7 1996 Realizator(gościnnie)
7.5 1995 "Kulas", człowiek Zajcewa
6.0 1994 Oficer policji rozmawiający z "Pawikiem"(niewymieniony w czołówce)
3.8 1994 Policjant
6.7 1992 Fotograf
7.4 1989 Henryk Sucharski, dowódca placówki na Westerplatte
7.6 1988 Kolejarz Jan Rutkowski, współpracownik polskiego wywiadu (gościnnie)
7.4 1984 Nauczyciel historii (gościnnie)
7.3 1979 Józef Łukaszewicz, sekretarz hrabiego Raczyńskiego
2.7
Krótkie życie
Krátky život
1976 Szaman
6.3 1973 Projektant Radniewski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lech Łotocki filmy Lech Łotocki najlepsze filmy Lech Łotocki zdjęcia Lech Łotocki galeria Lech Łotocki biografia Lech Łotocki nominacje Lech Łotocki nagrody i wyróżnienia Lech Łotocki filmografia Lech Łotocki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.