Lidia Bogaczówna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2009 Profesor Olga Bielska
6.3 2008 Matka Krystyny (gościnnie)
4.6 2005 (gościnnie)
6.0 2004 Żona Majchrzaka (gościnnie)
6.9 2004 Miarkowa (gościnnie)
1.7 2000 Bufetowa
7.3 1989 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lidia Bogaczówna filmy Lidia Bogaczówna najlepsze filmy Lidia Bogaczówna zdjęcia Lidia Bogaczówna galeria Lidia Bogaczówna biografia Lidia Bogaczówna nominacje Lidia Bogaczówna nagrody i wyróżnienia Lidia Bogaczówna filmografia Lidia Bogaczówna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.