Łukasz Płoszajski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Jędrzej Łebski (gościnnie)
7.2 2010 Chłopak / Konferansjer / Posłaniec / Mąż / Policjant (gościnnie)
6.3 2009 Chłopak / Konferansjer / Posłaniec / Mąż / Policjant (gościnnie)
4.6 2005 Chłopak / Konferansjer / Posłaniec / Mąż / Policjant (gościnnie)
6.9 2004 Chłopak / Konferansjer / Posłaniec / Mąż / Policjant (gościnnie)
7.2 2003 Chłopak / Konferansjer / Posłaniec / Mąż / Policjant (gościnnie)
6.7 1999 Chłopak / Konferansjer / Posłaniec / Mąż / Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Łukasz Płoszajski filmy Łukasz Płoszajski najlepsze filmy Łukasz Płoszajski zdjęcia Łukasz Płoszajski galeria Łukasz Płoszajski biografia Łukasz Płoszajski nominacje Łukasz Płoszajski nagrody i wyróżnienia Łukasz Płoszajski filmografia Łukasz Płoszajski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.