Maciej Chorzelski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2007 Jacek Kurzawski, brat Jurka (gościnnie)
5.4 2004 Popiołek, syn Popiela
6.9 2004 Jacek (gościnnie) (gościnnie)
6.1 2002 Franciszek
4.7 2002 Kuba, syn Maliszewskich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Chorzelski filmy Maciej Chorzelski najlepsze filmy Maciej Chorzelski zdjęcia Maciej Chorzelski galeria Maciej Chorzelski biografia Maciej Chorzelski nominacje Maciej Chorzelski nagrody i wyróżnienia Maciej Chorzelski filmografia Maciej Chorzelski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.