Maciej Ferlak
Data urodzenia: 1953-01-14
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2012 Minister MSWiA (gościnnie)
6.3 2010 Minister MSWiA (gościnnie)
7.1 2008 Minister MSWiA (gościnnie)
6.3 2008 Minister MSWiA (gościnnie)
5.1 2006 Minister MSWiA (gościnnie)
8.2 2005 Minister MSWiA (gościnnie)
7.5 2004 Minister MSWiA (gościnnie)
6.9 2004 Minister MSWiA (gościnnie)
8.1 2003 Minister MSWiA (gościnnie)
5.3 2002 Minister MSWiA (gościnnie)
3.8 2001 Minister MSWiA (gościnnie)
7.6 1999 Minister MSWiA (gościnnie)
6.9 1996 Minister MSWiA (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Ferlak filmy Maciej Ferlak najlepsze filmy Maciej Ferlak zdjęcia Maciej Ferlak galeria Maciej Ferlak biografia Maciej Ferlak nominacje Maciej Ferlak nagrody i wyróżnienia Maciej Ferlak filmografia Maciej Ferlak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.