Maciej Gąsiorek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Śmieciarz (gościnnie)
5.6 2009 Sushi master
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 (polski dubbing)
6.9 2004 Dozorca
6.7
Ekspres polarny
Polar Express, The
2004 (polski dubbing)
7.2 2002 Policjant / Świadek / Strażnik (gościnnie)
6.4 1999 Policjant
7.4 1997 Sanitariusz ze szpitala psychiatrycznego(gościnnie)
4.7 1994 Policjant, informator Stefana (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Gąsiorek filmy Maciej Gąsiorek najlepsze filmy Maciej Gąsiorek zdjęcia Maciej Gąsiorek galeria Maciej Gąsiorek biografia Maciej Gąsiorek nominacje Maciej Gąsiorek nagrody i wyróżnienia Maciej Gąsiorek filmografia Maciej Gąsiorek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.