Maciej Luśnia
Data urodzenia: 1968

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010
6.7 2010 Karol Jóźwik (gościnnie)
4.3 2009 Pilot awionetki (gościnnie)
4.5 2006 Kęcki (gościnnie)
6.9 2004 Strażnik bankowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Luśnia filmy Maciej Luśnia najlepsze filmy Maciej Luśnia zdjęcia Maciej Luśnia galeria Maciej Luśnia biografia Maciej Luśnia nominacje Maciej Luśnia nagrody i wyróżnienia Maciej Luśnia filmografia Maciej Luśnia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.