Maciej Makowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Darek (gościnnie)
7.2 2010 Pielęgniarz w Tworkach
4.0 2008 Andrzej (gościnnie)
6.3 2008 Jubiler Rafał Witkowski (gościnnie)
3.5 2005 Janek, bratanek Sabiny Rowickiej
7.9 2004 Vlad, student Akademii Europejskiej (gościnnie)
6.1 2004 Młody pracownik (gościnnie)
4.4 2004 notariusz Jerzy Małecki
6.9 2004 Mirek (gościnnie)
6.6 2003 Dominik, dziennikarz w redakcji "Rewii Gwiazd"
7.4 2002 Wspólnik Lipskiego (gościnnie) (niewy
7.2 2002 Choreograf Jarek (gościnnie) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Makowski filmy Maciej Makowski najlepsze filmy Maciej Makowski zdjęcia Maciej Makowski galeria Maciej Makowski biografia Maciej Makowski nominacje Maciej Makowski nagrody i wyróżnienia Maciej Makowski filmografia Maciej Makowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.