Maciej Nawrocki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Stefan Motycz
6.3 2010 Jimmy
7.0 2010 Teofil Olszyński
6.8 2010 Policjant (gościnnie)
5.5 2009 Ładowniczy Jasiu Jamroży
7.2 2009 Żołnierz
8.2 2008 Wiesiek
6.3 2008 Szymon (gościnnie)
6.9 2004 Robert Sieniawski "Sienia" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Nawrocki filmy Maciej Nawrocki najlepsze filmy Maciej Nawrocki zdjęcia Maciej Nawrocki galeria Maciej Nawrocki biografia Maciej Nawrocki nominacje Maciej Nawrocki nagrody i wyróżnienia Maciej Nawrocki filmografia Maciej Nawrocki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.