Maciej Robakiewicz
Data urodzenia: 1959-06-18
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty 1. Adrianna Biedrzyńska (rozwód), córka Michalina; 2. Agnieszka Robakiewicz (od 30.07.2005)

Biografia:
Ukończył Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi (1985). Podczas studiów na wydziale inżynierii lądowej Politechniki Warszawskiej (1978-81) występował w filmach Krzysztofa Zanussiego. Aktor stołecznego Teatru Nowego. Obecnie aktor Teatru Studio Buffo w Warszawie.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
5.6 2010 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.2 2010 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
8.1 2008 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.3 2008 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
4.4 2006 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
4.5 2006 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.9 2004 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
8.1 2003 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.4 2002 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.2 2002 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
4.7 2001 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.5 2000 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
4.2 2000 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
3.6 1999 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.9 1998 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.4 1997 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
5.8 1993 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.3 1991 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
5.5 1991 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.0
Siódme piekło
septieme enfer, Le
1991 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.0 1990 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.3 1989 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.4 1989 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.6 1988 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.0 1988 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
7.6 1988 Szmalcownik Saniek (gościnnie)
6.0 1987 Szmalcownik Saniek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Robakiewicz filmy Maciej Robakiewicz najlepsze filmy Maciej Robakiewicz zdjęcia Maciej Robakiewicz galeria Maciej Robakiewicz biografia Maciej Robakiewicz nominacje Maciej Robakiewicz nagrody i wyróżnienia Maciej Robakiewicz filmografia Maciej Robakiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.