Maciej Wierzbicki
Data urodzenia: 1971-03-19
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Stefan (gościnnie)
7.0 2011 Stefan (gościnnie)
7.3 2011 Stefan (gościnnie)
5.4 2011 Stefan (gościnnie)
6.3 2010 Stefan (gościnnie)
5.8 2010 Stefan (gościnnie)
4.8 2010 Stefan (gościnnie)
6.1 2009 Stefan (gościnnie)
5.6 2009 Stefan (gościnnie)
6.4 2009 Stefan (gościnnie)
4.5 2009 Stefan (gościnnie)
5.6 2009 Stefan (gościnnie)
7.2 2008 Stefan (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Stefan (gościnnie)
6.5 2007 Stefan (gościnnie)
4.6 2007 Stefan (gościnnie)
3.7 2007 Stefan (gościnnie)
6.9 2006 Stefan (gościnnie)
4.4 2005 Stefan (gościnnie)
5.3 2005 Stefan (gościnnie)
7.9 2004 Stefan (gościnnie)
5.7 2004 Stefan (gościnnie)
6.1 2004 Stefan (gościnnie)
6.9 2004 Stefan (gościnnie)
7.0 1998 Stefan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Wierzbicki filmy Maciej Wierzbicki najlepsze filmy Maciej Wierzbicki zdjęcia Maciej Wierzbicki galeria Maciej Wierzbicki biografia Maciej Wierzbicki nominacje Maciej Wierzbicki nagrody i wyróżnienia Maciej Wierzbicki filmografia Maciej Wierzbicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.