Maciej Wilewski
Data urodzenia: 1969-06-16
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska
Stan cywilny: żona Magdalena (od 08.07.2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Prokurator Tomala (gościnnie)
5.8 2010 Prokurator Tomala (gościnnie)
7.2 2010 Prokurator Tomala (gościnnie)
6.3 2009 Prokurator Tomala (gościnnie)
6.3 2008 Prokurator Tomala (gościnnie)
5.4 2007 Prokurator Tomala (gościnnie)
8.2 2005 Prokurator Tomala (gościnnie)
6.9 2004 Prokurator Tomala (gościnnie)
4.8 2003 Prokurator Tomala (gościnnie)
6.6 2003 Prokurator Tomala (gościnnie)
7.2 2003 Prokurator Tomala (gościnnie)
5.7 2002 Prokurator Tomala (gościnnie)
7.0 1998 Prokurator Tomala (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Wilewski filmy Maciej Wilewski najlepsze filmy Maciej Wilewski zdjęcia Maciej Wilewski galeria Maciej Wilewski biografia Maciej Wilewski nominacje Maciej Wilewski nagrody i wyróżnienia Maciej Wilewski filmografia Maciej Wilewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.