Maciej Winkler
Data urodzenia: 1958

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2008 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
6.3 2008 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
8.2 2005 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
6.9 2004 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
4.8 2003 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
5.3 2002 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
2.7 1999 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
7.0 1996 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
4.9 1993 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
7.9 1990 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
6.5 1988 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
7.6 1987 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Szymon Mroczek, ojciec Ewy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Winkler filmy Maciej Winkler najlepsze filmy Maciej Winkler zdjęcia Maciej Winkler galeria Maciej Winkler biografia Maciej Winkler nominacje Maciej Winkler nagrody i wyróżnienia Maciej Winkler filmografia Maciej Winkler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.