Maciej Zabielski
Data urodzenia: 1958
Miejsce urodzenia: Poznań, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Chlorek / Zakwas / Adam Plastik / Gladiator / Sędzia (gościnnie)
7.9 2001 Chlorek / Zakwas / Adam Plastik / Gladiator / Sędzia (gościnnie)
6.7 1999 Chlorek / Zakwas / Adam Plastik / Gladiator / Sędzia (gościnnie)
6.5 1999 Chlorek / Zakwas / Adam Plastik / Gladiator / Sędzia (gościnnie)
5.4 1998 Chlorek / Zakwas / Adam Plastik / Gladiator / Sędzia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Zabielski filmy Maciej Zabielski najlepsze filmy Maciej Zabielski zdjęcia Maciej Zabielski galeria Maciej Zabielski biografia Maciej Zabielski nominacje Maciej Zabielski nagrody i wyróżnienia Maciej Zabielski filmografia Maciej Zabielski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.