Magda Margulewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Asystentka Ryszarda w wizjach Romy (gościnnie)
2.4 2009 Karen
3.5 2005 Basia
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Recepcjonistka w gabinecie doktor Bork (gościnnie)
2.8 2004 Basia
6.9 2004 Kelnerka w "Hadesie" / Anna Kmita (gościnnie)
8.1 2003 Sekretarka Majewskiego (gościnnie)
4.9 2003 Barbie
4.5 2003 Małgosia Swoboda (gościnnie)
7.2 2002 Prostytutka Andżelika (głos) (gościn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magda Margulewicz filmy Magda Margulewicz najlepsze filmy Magda Margulewicz zdjęcia Magda Margulewicz galeria Magda Margulewicz biografia Magda Margulewicz nominacje Magda Margulewicz nagrody i wyróżnienia Magda Margulewicz filmografia Magda Margulewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.