Magdalena Emilianowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6 2010 Pielęgniarka (gościnnie)
6.5 2010 Pielęgniarka (gościnnie)
7.5 2009 Pielęgniarka (gościnnie)
5.4 2006 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9 2004 Pielęgniarka (gościnnie)
3.7 2004 Pielęgniarka (gościnnie)
2.9 2004 Pielęgniarka (gościnnie)
6.9 2004 Pielęgniarka (gościnnie)
6.6 2003 Pielęgniarka (gościnnie)
6.4 2000 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Emilianowicz filmy Magdalena Emilianowicz najlepsze filmy Magdalena Emilianowicz zdjęcia Magdalena Emilianowicz galeria Magdalena Emilianowicz biografia Magdalena Emilianowicz nominacje Magdalena Emilianowicz nagrody i wyróżnienia Magdalena Emilianowicz filmografia Magdalena Emilianowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.