Magdalena Górska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Tamara Witecka, siostra przełożona (gościnnie)
6.5 2010 Agata (gościnnie)
2.6 2008 Agnieszka
5.1 2007 Zawodniczka (gościnnie)
6.7 2005 Alina Galicka - Córka Julii Szulc (gościnnie)
7.9 2004 Dziewczyna w toalecie klubu (gościnnie)
6.9 2004 Patrycja, żona Marka Brodeckiego
8.1 2003 Andżelika Myszor, dziewczyna "Spajdera" (gościnnie)
4.9 2003 Agnieszka Szewczak, Miss Venus
5.3 2002 córka Foltesta
6.8
Sabrina w animowanym serialu
Sabrina the Animated Series
1999 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Górska filmy Magdalena Górska najlepsze filmy Magdalena Górska zdjęcia Magdalena Górska galeria Magdalena Górska biografia Magdalena Górska nominacje Magdalena Górska nagrody i wyróżnienia Magdalena Górska filmografia Magdalena Górska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.