Magdalena Mazur
Data urodzenia: 1976
Miejsce urodzenia: Katowice, Polska
Stan cywilny: mąż

Biografia:
Magdalena Mazur była studentką Uniwersytetu Śląskiego, aktorka filmowa, reklamowa oraz prezenterka TV. Prowadzi program erotyczny "Różowa landrynka" w TV Polsat. Zagrała w reklamach: Simplus, Piwa EB oraz podpasek ALWAYS, zagrała także w filmach takich jak: "Żółty Szalik", "Chłopaki nie płaczą" (1998), "Miss mokrego podkoszulka" (2002) a także w serialu "Klan"
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
4.7 2009 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
4.4 2006 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
4.4 2004 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
6.9 2004 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
5.8 2003 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
7.2 2001 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
7.3 2001 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
4.8 2001 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
7.8 2000 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)
6.7 1999 Barbarella Caban / Marlena (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Mazur filmy Magdalena Mazur najlepsze filmy Magdalena Mazur zdjęcia Magdalena Mazur galeria Magdalena Mazur biografia Magdalena Mazur nominacje Magdalena Mazur nagrody i wyróżnienia Magdalena Mazur filmografia Magdalena Mazur aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.