Magdalena Ostolska
Data urodzenia: 1972

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
6.3 2008 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
5.4 2007 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
4.5 2006 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
5.3 2005 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
6.9 2004 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
6.7 2003 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
5.7 2002 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
7.2 2002 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
4.2 2000 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
5.6 2000 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
7.7 1998 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Dozorczyni sprzątająca ulicę (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Ostolska filmy Magdalena Ostolska najlepsze filmy Magdalena Ostolska zdjęcia Magdalena Ostolska galeria Magdalena Ostolska biografia Magdalena Ostolska nominacje Magdalena Ostolska nagrody i wyróżnienia Magdalena Ostolska filmografia Magdalena Ostolska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.