Magdalena Płaneta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2006 Prostytutka "Lalunia" (gościnnie)
6.4 2006 Bożena (gościnnie)
6.9 2004 Dziewczyna Buchacza (gościnnie)
4.7 2003 Lekarka Hanka, przyjaciółka Joanny
7.2 2003 Sonia Berkov (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Płaneta filmy Magdalena Płaneta najlepsze filmy Magdalena Płaneta zdjęcia Magdalena Płaneta galeria Magdalena Płaneta biografia Magdalena Płaneta nominacje Magdalena Płaneta nagrody i wyróżnienia Magdalena Płaneta filmografia Magdalena Płaneta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.