Magdalena Walach
Data urodzenia: 1976-05-13
Miejsce urodzenia: Racibórz, Polska
Stan cywilny: mąż Paweł Okraska, syn Piotr (ur. 2006)

Biografia:
Absolwentka krakowskiej PWST (1999). Rola w musicalu Tajemniczy Ogród J. Szydłowskiego przyniosła jej angaż w Teatrze Bagatela. Od tamtej premiery miała okazję zagrać w Balladynie, Kosmosie, Stosunkach na szczycie, Trzech siostrach i Rewizorze. Szczęśliwe sploty wydarzeń pozwoliły jej również stanąć na deskach innych krakowskich i warszawskich teatrów, a także otrzeć się o plan Teatru Telewizji i filmów K. Zanussiego.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
6.8 2011 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
6.8 2011 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
7.6 2010 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
6.8 2009 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
6.3 2009 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
6.3 2008 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
7.9 2004 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
6.9 2004 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
7.5 2000 Alex Najman, adwokat (gościnnie)
7.0 1998 Alex Najman, adwokat (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Walach filmy Magdalena Walach najlepsze filmy Magdalena Walach zdjęcia Magdalena Walach galeria Magdalena Walach biografia Magdalena Walach nominacje Magdalena Walach nagrody i wyróżnienia Magdalena Walach filmografia Magdalena Walach aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.