Magdalena Wójcik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.6 2008 Marta Puchalska
5.6 2007 Grażyna Boruta, żona Wiktora
4.4 2006 Elżbieta (gościnnie)
5.6 2005 Lilka Gawlik
4.4 2004 Reporterka (gościnnie)
4.2
Pani Pająkowa i jej przyjaciele ze Słonecznej Doliny
Miss Spider's Sunny Patch Friends
2004 (polski dubbing)
6.9 2004 Joanna Lipska (gościnnie)
4.7 2002 Aktorka Magda Kaniewska (gościnnie)
7.6
Ozzy i Drix
Ozzy & Drix
2002 (polski dubbing)
6.1 2001 Klara Zalapska
8.6 2001 Klara Zalapska (gościnnie)
3.0 2001 Gośka (gościnnie)
3.6 2001 "Blondi", kobieta i sekretarka "Prezesa"
6.5 2000 (polski dubbing)
6.8
Sabrina w animowanym serialu
Sabrina the Animated Series
1999 Ciotka Zelda (polski dubbing)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Atta (polski dubbing)
7.0 1998 Dziennikarka Sandra (gościnnie)
5.2 1995 Tekla Skarbek
5.8 1993 Doktor Joanna Marjańska, gerontolog (gościnnie)
6.7 1993 Agata Szymańska
5.6 1993 Doktor Joanna Marjańska, gerontolog
7.2 1985 Marianeczka (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Gosia Lejczer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Magdalena Wójcik filmy Magdalena Wójcik najlepsze filmy Magdalena Wójcik zdjęcia Magdalena Wójcik galeria Magdalena Wójcik biografia Magdalena Wójcik nominacje Magdalena Wójcik nagrody i wyróżnienia Magdalena Wójcik filmografia Magdalena Wójcik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.