Małgorzata Buczkowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Renata Morawska, siostra Dariusza (gościnnie)
0.0 2011 Pielęgniarka
7.0 2011 Hanna Kwiatkowska
6.4 2011 Marta
0.0 2011
6.6 2010 Bożena Makarewicz
6.7 2010 Marta Gordon (gościnnie)
7.2 2010 Bogna Kowalska, wnuczka Barbary
6.0 2009 Marta
6.4 2009 Basia Korzeń (gościnnie)
5.1 2008 Doktor Gosia (gościnnie)
6.3 2008 Alina Kopeć (gościnnie)
7.9 2007 Psycholog Ludmiła (gościnnie)
5.1 2007 Monika Bielik, córka Bogdana
6.4 2006 Adrianna (gościnnie)
6.5 2006 Ola (gościnnie)
6.9 2004 Agnieszka (gościnnie)
8.1 2003 Ewa Wasiak
4.7 2003 Zośka, operator "Sprawy na dziś"
7.2 2002 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Buczkowska filmy Małgorzata Buczkowska najlepsze filmy Małgorzata Buczkowska zdjęcia Małgorzata Buczkowska galeria Małgorzata Buczkowska biografia Małgorzata Buczkowska nominacje Małgorzata Buczkowska nagrody i wyróżnienia Małgorzata Buczkowska filmografia Małgorzata Buczkowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.