Małgorzata Lewińska
Data urodzenia: 1971-06-19
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Krzysztof Feusette (rozwód), córka Nastka; 2. Bartosz Mirecki, córka Helena

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2010 Lekarka USG (gościnnie)
5.1 2008 Właścicielka Rezy (gościnnie)
6.3 2008 "Kandydatka" z biura matrymonialnego (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Gita Chandra (polski dubbing)
4.4 2006 Frou-Lou 4 (gościnnie)
5.2 2005 Jadzia
6.9 2004 Kelnerka Tereska (gościnnie)
5.2 2003 Patrycja Cwał-Wiśniewska
5.8 2002 Laura Kościeniecka, sąsiadka Wielosławskich, kochanka Baryki (gościnn
7.2 2002 Ela (głos) (gościnnie)
5.6 2001 Laura
6.2 1996 Joasia, "partnerka" Piotra w "Sheratonie"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Lewińska filmy Małgorzata Lewińska najlepsze filmy Małgorzata Lewińska zdjęcia Małgorzata Lewińska galeria Małgorzata Lewińska biografia Małgorzata Lewińska nominacje Małgorzata Lewińska nagrody i wyróżnienia Małgorzata Lewińska filmografia Małgorzata Lewińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.