Małgorzata Rożniatowska
Data urodzenia: 1950-04-29
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Bożena Adamowicz (gościnnie)
6.8 2011 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.8 2011 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.8
Trzy Siostry T
Three Sisters T
2011 Wanda
0.0
Trzy Siostry T
Three Sisters T
2011 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.5 2010 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.3 2008 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
8.2 2005 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.9 2004 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.0 2001 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.0 2001 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.2 2000 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.4 2000 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.5 1999 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
8.0 1999 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
5.3 1999 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.9 1999 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.6 1999 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.1 1999 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
10.0 1998 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.3 1997 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
5.4 1997 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.4 1997 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.9 1997 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
5.4 1997 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.5 1997 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.2 1996 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.6
Król Olch
Unhold, Der
1996 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.9 1996 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.7 1996 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.3 1995 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.4 1995 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.7 1994 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
5.1 1993 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.4 1991 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.7 1989 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
8.1 1988 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
8.0 1988 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
6.5 1988 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.8 1983 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)
7.8 1976 Drzewiecka, żona Kazia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Rożniatowska filmy Małgorzata Rożniatowska najlepsze filmy Małgorzata Rożniatowska zdjęcia Małgorzata Rożniatowska galeria Małgorzata Rożniatowska biografia Małgorzata Rożniatowska nominacje Małgorzata Rożniatowska nagrody i wyróżnienia Małgorzata Rożniatowska filmografia Małgorzata Rożniatowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.