Małgorzata Sadowska
Data urodzenia: 1968-09-15
Miejsce urodzenia: Lipno, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Recepcjonistka (gościnnie)
6.7 2010 Policjantka dyżurna
5.8 2010 Aktorka w serialu (gościnnie)
4.8 2010 Beata Milewicz, matka Kuby (gościnnie)
5.0 2010 Kowalska (gościnnie)
6.5 2010 Jaga Kolasa (gościnnie)
6.4 2009 Halinka Struzikowa
3.8 2009 Aleksandra Filipkowa
2.6 2008 Matka w przedszkolu (gościnnie)
6.3 2008 Doktor Iwona Piotrowska (gościnnie)
5.4 2007 Olga (gościnnie)
7.0 2007 Halinka Struzikowa
5.4 2006 Beata, była żona Wiktora (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Pielęgniarka (gościnnie)
6.9 2004 Sekretarka Wygańskiego (gościnnie)
6.1 2002 Ździcha, żona Wieśka (gościnnie)
7.2 2002 Praczka (gościnnie)
7.3 2001 Wspólna
4.7 2001 Sekretarka w Agencji Reklamowej (gościnnie)
6.8 1999 Reporterka
7.7 1995 Aktorka grająca w reklamie realizowanej przez Michała
5.2 1995 Jola (goscinnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Sadowska filmy Małgorzata Sadowska najlepsze filmy Małgorzata Sadowska zdjęcia Małgorzata Sadowska galeria Małgorzata Sadowska biografia Małgorzata Sadowska nominacje Małgorzata Sadowska nagrody i wyróżnienia Małgorzata Sadowska filmografia Małgorzata Sadowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.