Marcin Błaszak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 On z filmu "Biuro Miłości" (gościnnie)
3.9 2008 Dawidow, organizator walk (gościnnie)
6.3 2008 Jan Nowak (gościnnie)
6.5 2006 Blond cherubin (gościnnie)
3.7 2005 Ankietowany
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Patryk, kelner (gościnnie)
6.1 2004 (gościnnie)
6.9 2004 Ochroniarz w markecie (gościnnie)
5.8 2003 Pacjent na korytarzu (2005) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Błaszak filmy Marcin Błaszak najlepsze filmy Marcin Błaszak zdjęcia Marcin Błaszak galeria Marcin Błaszak biografia Marcin Błaszak nominacje Marcin Błaszak nagrody i wyróżnienia Marcin Błaszak filmografia Marcin Błaszak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.