Marcin Kuźmiński
Data urodzenia: 1964-03-01
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Śledczy (gościnnie)
7.2 2011 Szef Poli (gościnnie)
6.8 2011 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
7.2 2010 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
6.5 2010 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
7.0 2009 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
8.1 2008 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
7.2 2008 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
7.7 2007 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
6.6 2005 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
4.6 2005 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
6.9 2004 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
5.5 2003 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
5.0 2001 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
7.4 1994 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)
7.0 1988 Sędzia Wojskowego Sądu Specjalnego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Kuźmiński filmy Marcin Kuźmiński najlepsze filmy Marcin Kuźmiński zdjęcia Marcin Kuźmiński galeria Marcin Kuźmiński biografia Marcin Kuźmiński nominacje Marcin Kuźmiński nagrody i wyróżnienia Marcin Kuźmiński filmografia Marcin Kuźmiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.