Marcin Piętowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Dominik, kolega z pracy Adama (gościnnie)
8.1 2008 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
6.5 2007 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
6.1 2004 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
4.4 2004 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
6.0 2004 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
6.9 2004 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
2.0 2003 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
10.0 2002 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
7.2 2002 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm
7.0 1998 Hauptsturmfuhrer Wilhelm Brehm

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Piętowski filmy Marcin Piętowski najlepsze filmy Marcin Piętowski zdjęcia Marcin Piętowski galeria Marcin Piętowski biografia Marcin Piętowski nominacje Marcin Piętowski nagrody i wyróżnienia Marcin Piętowski filmografia Marcin Piętowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.