Marcin Rogacewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Współpracownik Karola
7.0 2010 Adiutant kapitana z biura szyfrów
6.5 2010 Policjant (gościnnie)
4.0 2008 Irina DowborTomek Muszyński vel Irina Dowbor
6.3 2008 Asystent Serczyka (gościnnie)
6.9 2004 Komisarz Michał Adamski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Rogacewicz filmy Marcin Rogacewicz najlepsze filmy Marcin Rogacewicz zdjęcia Marcin Rogacewicz galeria Marcin Rogacewicz biografia Marcin Rogacewicz nominacje Marcin Rogacewicz nagrody i wyróżnienia Marcin Rogacewicz filmografia Marcin Rogacewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.