Marcin Sitek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Ekspert od podsłuchów (gościnnie)
6.1 2010 Adwokat (gościnnie)
5.0 2010 Policjant (gościnnie)
6.5 2009 Arek
4.3 2007 Prywatny detektyw wynajęty przez Gołaszewskiego (gościnnie)
4.5 2006 Elektryk (gościnnie)
7.3 2006 Mechanik Syn
6.0 2006 Karciarz w "Warsie"
3.5 2005 Stanisław Szczepaniak (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 (gościnnie)
6.9 2004 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Sitek filmy Marcin Sitek najlepsze filmy Marcin Sitek zdjęcia Marcin Sitek galeria Marcin Sitek biografia Marcin Sitek nominacje Marcin Sitek nagrody i wyróżnienia Marcin Sitek filmografia Marcin Sitek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.