Marcin Sztabiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Policjant (gościnnie)
6.6 2010 Operator
0.0
Domino
Dominoes
2010 Marek
6.8 2010 "Klod" (gościnnie)
6.5 2010 Ksiądz (gościnnie)
6.5
Hel
2009 Barman
5.2 2009 "Kizior" (gościnnie)
8.1 2008 Żołnierz radziecki (gościnnie)
7.9 2007 "Zyguś" (gościnnie)
2.0 2007 Mariusz
6.9 2006 Mamaj
5.4 2006 Tolek Łapiński (gościnnie)
4.4 2006 Żandarm (gościnnie)
6.4 2006 "Colargol"
5.2 2005 "Benek" (gościnnie)
5.0 2005 Chłopak w Juryszkach (gościnnie)
6.6 2005 Tajny współpracownik IW (gościnnie)
5.3 2005 Ksiądz Wojciech Szwarc
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Reżyser "Na wspólnej" (gościnnie)
7.9 2004 Sławomir Nejman "Mamaj"
6.3 2004 Klarzyna, awangardowy reżyser teatralny (gościnnie)
5.7 2004 "Jeżu" kolega Olka (gościnnie)
3.7 2004 Geodeta Andrzej Pociej (gościnnie)
5.0 2004 Ksiądz Wojtek
6.9 2004 "Świerszczu" (gościnnie)
7.2 2003 Jarosław Kowalik, brat Białka (gościnnie)
7.2 2002 Dostawca z Pizzą/Klient (gościnnie)
6.5 1999 Klarzyna, awangardowy reżyser teatralny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Sztabiński filmy Marcin Sztabiński najlepsze filmy Marcin Sztabiński zdjęcia Marcin Sztabiński galeria Marcin Sztabiński biografia Marcin Sztabiński nominacje Marcin Sztabiński nagrody i wyróżnienia Marcin Sztabiński filmografia Marcin Sztabiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.