Marcin Walewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Tadzio Dolina
2.8
Bitwa pod Wiedniem
11 Settembre 1683
2012 Jakub “Fanfan” Sobieski
0.0 2011 Jakub “Fanfan” Sobieski
7.4 2010 Jakub “Fanfan” Sobieski
7.2 2010 Jakub “Fanfan” Sobieski
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Jakub “Fanfan” Sobieski
6.9 2004 Jakub “Fanfan” Sobieski
5.8 2003 Jakub “Fanfan” Sobieski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Walewski filmy Marcin Walewski najlepsze filmy Marcin Walewski zdjęcia Marcin Walewski galeria Marcin Walewski biografia Marcin Walewski nominacje Marcin Walewski nagrody i wyróżnienia Marcin Walewski filmografia Marcin Walewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.