Marek Lewandowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.8 2011 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.1 2010 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.3 2010 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.0 2010 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
5.6 2010 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.6 2010 Ojciec Julii (gościnnie)
6.5 2010 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.5 2009 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.4 2009 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
8.1 2008 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.8 2007 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.8 2007 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
4.4 2006 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
4.4 2006 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
5.7 2006 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.5 2006 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.7 2005 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.9 2004 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.6
Ozzy i Drix
Ozzy & Drix
2002 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.0 1998 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.5 1995 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.3 1989 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.6 1988 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.6 1988 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.0 1987 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.7 1987 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.3 1987 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
5.2 1979 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
5.7 1978 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
5.2 1977 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
5.2 1977 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.8 1974 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.8 1972 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
6.3
Gra
1968 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)
7.7 1965 Kaltenborn, dyrektor banku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Lewandowski filmy Marek Lewandowski najlepsze filmy Marek Lewandowski zdjęcia Marek Lewandowski galeria Marek Lewandowski biografia Marek Lewandowski nominacje Marek Lewandowski nagrody i wyróżnienia Marek Lewandowski filmografia Marek Lewandowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.