Marek Nowakowski
Data urodzenia: 1946-06-14
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2005 Brat porwanego (gościnnie)
6.9 2004 Brat porwanego (gościnnie)
6.2 2002 Brat porwanego (gościnnie)
7.4 2002 Brat porwanego (gościnnie)
7.2 2002 Brat porwanego (gościnnie)
7.3 2001 Brat porwanego (gościnnie)
6.8 2000 Brat porwanego (gościnnie)
7.2 1997 Brat porwanego (gościnnie)
7.0 1996 Brat porwanego (gościnnie)
7.5 1995 Brat porwanego (gościnnie)
6.2 1984 Brat porwanego (gościnnie)
8.3 1982 Brat porwanego (gościnnie)
6.1 1982 Brat porwanego (gościnnie)
7.0 1978 Brat porwanego (gościnnie)
6.7 1975 Brat porwanego (gościnnie)
7.5 1973 Brat porwanego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Nowakowski filmy Marek Nowakowski najlepsze filmy Marek Nowakowski zdjęcia Marek Nowakowski galeria Marek Nowakowski biografia Marek Nowakowski nominacje Marek Nowakowski nagrody i wyróżnienia Marek Nowakowski filmografia Marek Nowakowski aktor Marek Nowakowski scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.