Marek Richter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010
6.5 2010 Stefan (gościnnie)
6.3 2008 Zygmunt Strąk, właściciel wytwórni wody źródlanej (gościnnie)
7.9 2007 Dowódca antyterrorystów (gościnnie)
6.8 2007 (gościnnie)
4.4 2006 Ratownik, kochanek Grażyny
7.9 2004 Francois Deville, wysłannik Jacquesa Rechitina (gościnnie)
6.9 2004 Lekarz Andrzej Korczyk (gościnnie)
5.3 2002 Wiedźmin (gościnnie)
4.3 2001 "Prezes"
3.6 2001 "Prezes"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Richter filmy Marek Richter najlepsze filmy Marek Richter zdjęcia Marek Richter galeria Marek Richter biografia Marek Richter nominacje Marek Richter nagrody i wyróżnienia Marek Richter filmografia Marek Richter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.