Marek Siudym
Data urodzenia: 1948-10-24
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska
Stan cywilny: żona Joanna, syn Tadeusz

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Woźny Marcin Pietras (gościnnie)
7.4 2010 Sąsiad ojca chłopaka
6.1 2009 Towarzysz
4.0 2008 Roman Lisek, właściciel sklepu spożywczego (gościnnie)
5.1 2008 Leszek, właściciel Falca (gościnnie)
6.3 2008 Wróbel, dyrektor Domu Spokojnej Starości "Pogodny zmierzch" (gościnni
4.8 2006 Majster Bogdan (gościnnie)
6.9 2004 Pieńkowski, były poseł, ojciec Kordiana (gościnnie)
5.2 2003 Stanisław Bogacki
6.4 2000 Andrzej Kopica
4.2 2000 Antoni Wahutas
6.8 1999 Kazio Oleszko
2.7 1999 Szef bezdomnych(gościnnie)
4.8 1999 (gościnnie)
6.9 1997 Policjant
6.8 1991 Przewodniczący komitetu strajkowego (gościnnie)
6.5 1986 Dowódca
7.7 1986 Taksówkarz Stefan Parzydlak
6.3 1982 Student Józef Bednarczyk, współlokator Kamila
7.9 1981 Michał
6.9 1980 Jan Mroczek
7.8
Dom
1980 Pracownik stadniny koni
7.3 1979 Józef Frankowski
6.2 1977 Mąż sąsiadki
7.4 1977 Ojciec Piotr
6.8 1977 (gościnnie)
7.1 1976 Pan Wiktor, model prezentujący garnitur w "Maximie"),
7.1 1970 Słowacki żołnierz na granicy (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Siudym filmy Marek Siudym najlepsze filmy Marek Siudym zdjęcia Marek Siudym galeria Marek Siudym biografia Marek Siudym nominacje Marek Siudym nagrody i wyróżnienia Marek Siudym filmografia Marek Siudym aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.